Архив: Булфото
fallback

Шофьорка загина при катастрофа на пътя Русе-Бяла, преди разклона за село Мечка. Това съобщи пред БТА регионалният говорител на МВР Даниела Малчева.

Сигнал за инцидента е подаден малко след 18,20 часа. На място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

По първоначална информация лек автомобил, пътуващ в посока Русе, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в камион. При удара на място е загинала шофьорката на колата.

Движението в района е затруднено и се регулира в едната лента от екип на полицията. Предстои оглед и изясняване на причините за инцидента.

Според статистиката на областната дирекция на МВР натовареният път Русе-Бяла, наричан от русенци "път-убиец", е участъкът в региона с най-тежки катастрофи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

До 7,,, Първи коментар е изтрит беше доста вулгарен. Затова на негово място е друг с номер едно.

8

Добруджанец

преди 4 години

Винаги Русе,Силистра,Варна са изключени от държавата.При социализма тези райони бяха експериментални.В Силистра що хора имаше избити и взети за заложници.Малко се знае за побоищата при колективизацията,има случай когато взимат стадото към 500овце,милиционери освен че го взима почва да обижда,сипе обиди и човека му преживява и го убива.Заради 1убийство са задържани като заложници 9човека,все напредничави и интелигентни.Ако не са го хваналипо случайност9човека си заминават.Сега там са бившите бедн

7

до 5

преди 4 години

човек,какъв президен видя в първия коментар, сложи си зъркеките

fallback