Снимка: Reuters
fallback

Избягалите затворници от затворническото общежитие в Стара Загора са двама молдовци, разбили банкомат в Казанлък на 20 август 2018 година, съобщава местния сайт presstv.bg.

Oще по темата
Преди година мъжете свиха над 31 хиляди лева от банкомат в града на розите. Групата взриви банкомат и в Стара Загора през септември, от който отмъкна близо 60 хиляди лева. Дни след тази атака те бяха арестувани при акция в Пловдив.

От МВР на този етап няма официално потвърждение на тази информация, както и на самоличността на издирваните мъже.

През юли тази година Старозагорският окръжен съд гледа делото по съкратената процедура след като 24-годишният Василе Морару, 30-годишният Александър Хаджи и 23-годишният Дионис Коджукаро се признаха за виновни. Затова и наказанието им бе намалено от 7 години на 4,8 години затвор при общ режим.

От около една седмица мъжете били преместени в затворническо общежитие от отворен тип в Стара Загора.

Издирването на бегълците продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 години

Свинската чума и некадърността са навсякъде из България!

19

Анонимен

преди 4 години

То пък бива да си умен... Ама щом толкова са невинни престъпниците и ги харесваш и обожаваш, защо не отидеш в затвора да споделите любовта си. Такива като теб са ценни в затвора, все пак си има нужди и трябва да ги задоволяваш.

18

Анонимен

преди 4 години

До казанлъчанинТо бива да си ***, ама твоето граничи с дИбилизъм.Не си ли чел как взривяват банкомаитите? С пропан-бутан го правят! Всичко става на момента. Нали не мислиш че го правят когато има 100 човек да гледат ?Колкото до кражбата, то това не е баш кражба, защото да откраднеш от крадец (банката), не е престъпление по морлания кодекс.Такива като теб като почнат да ми защитават системата, направо са ми смешни! Будала!

fallback