Архив: Булфото
fallback

51-годишна жена отнела предимство на влака, пътуващ по линията Силистра - Самуил и се ударила в него, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Произшествието е станало вчера около 16.00 часа на жп прелез край село Черник.

Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети. С автомобила си "Фолксваген" жената се опитала да пресече жп прелеза, без да спази предупредителната светлинна сигнализация и с предната част на колата се ударила в преминаващия влак.

Екип на РСПБЗН в Дулово е изтеглил катастрофиралия автомобил и е разчистил мястото на произшествието. На шофиращата е съставен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Totenkopf

преди 4 години

Само с един акт и се е разминало, а? Добре и е намазала пръстите значи. Чак се хвалят при това.

9

Старият машинист

преди 4 години

ПРЕЗ 1975 Г. имаше ЖП прелез на бул. Ботевградско шосе. Бариерите бяха по-къси заради жиците на тролея по Ботевградското..Един колега се приближавал с локомотива, когато забелязал как черна Волга се движи към прелеза. Волгата минава между спуснатите бариери и буферите на локомотива я набучват в двете странични стъкла. Загиват шофьора и заместник-министър на задната седалка.На колегата не можаха да му намерят вина в съда.Случаят беше потулен за обществеността.Черната Волга е била на УБО.

8

а

преди 4 години

а влака и е отнел предницата:)

fallback