Снимка: МВР
fallback

Полицаи разкриха извършители на серия посегателства в Пловдив. В хода на съвместни действия, предприети от криминалисти от града, са събрани доказателства, че през последните месеци двама пловдивчани, на 29 и 31 години, са извършили 10 кражби от търговски обекти.

По идентичен начин - чрез взлом, мъжете отнели различни парични суми от заведение за бързо хранене, баничарница, фирмен офис и три кафенета на територията на район "Северен", два магазина и закусвалня в ж.к. "Тракия" и сладкарница на ул. "Лев Толстой".

С постановление на районната прокуратура те са задържани за срок до 72 часа. Друг жител на областния град, на 34 години, участвал в едно от посегателствата, е обявен за издирване.

И тримата мъже имат криминалистически регистрации и присъди. Работата по установяване на съпричастността им към подобни престъпления продължава под наблюдение на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 4 години

За тези няма оправяне, по една кирка и да копат от 6 до 8 без почивка... друг начин няма.

1

Психодиспансер

преди 4 години

Принудителен труд ! Докато ги държат по общежития и затвори да лежкунят и да се дрогират на воля, ще им е през пениса за наказанията.

fallback