Архив: Булфото
fallback

Полицаи иззеха фалшиви стоки, имитиращи световни марки, за около 30 000 лева в курорта Албена, съобщиха от МВР.

Дрехите и аксесоарите са открити при проверка на търговски обект в комплекса.

Работата по документирането на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Anonim

преди 4 години

3,Откъде поръча от интернет? Амазон примерно нямат ментета. Е, тениската ще е примерно 50 евро за Бос, малко под цената в магазина. Ако си поръчал за 20лв от български сайт, кой ти каза, че не е менте?Маркова тениска е 100лв и нагоре. Има марки за по 200-300, че и 1000 евро. Повярвай, качеството не е китайското. Ама едва ли си мислел някога за такъв бюджет...

9

Anonim

преди 4 години

2,За съжаление нарушаването на закона не се оправдава от това, че си гладен. Имитациите на чужда продукция и заблуждаването на клиента, че получава оригиналната стока, са описани като престъпления в ваказателния кодекс. От там нататък е все едно "Някой мисли ли как ще си храни човекът децата, та го гонят, че е откраднал кон?". Който иска да търгува с дрехи, да купи и зареди такива, дето не имитират, или оригинали. Надписът примерно D&G продава, но пък и наркотик продава с печалба.

8

Anonim

преди 4 години

6,При ментета няма търгове. Унищожават се с идеята да не се стимулира купуването им. Ако се.разпродаваха, то нали пак това менте ще стигне до клиент, а идеята е борба точно с това. Така че ги държат, колкото е нужно за разследване и присъди, и унищожаване.

fallback