Снимка: Архив, Булфото
fallback

32-годишен мъж е източил язовир в село Бъзовец и е събрал близо 670 кг риба, съобщиха от монтанската полиция.

На 17 април около 12:45 часа е получен сигнал от служител на ИАРА Монтана, че язовир в с. Бъзовец, собственост на общ. Вълчедръм, е източен, като от него е уловена риба, която се съхранява в частен имот в град Вълчедръм.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършено е претърсване в имота, обитаван от 32-годишен жител.

На различни места е намерена и иззета риба от вида сребриста каракуда, толстолоб и бял амур, с общо тегло 669 кг.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Киро Х

преди 5 години

В първия момент предположих, че иде реч за представител на малцинството с тъмен цвят на кожата, полазило земите ни в 16 век от п-в Индокитай, но веднага се оцеферих, че лилaв няма достатъчно акъл да свърши такава работа.

17

дедо Ташунко

преди 5 години

Оставете го човека на мира, гладен е бил. Откъде да знае, че в язовира има някое и друго кило риба повече. И вие си изпуснете язовир, та да си хапнете риба. Заплати и пенсии не стигат за всичко. Радой Ралин ни каза на времето: "Ситни дажби, едри кражби".

16

До Костадинова

преди 5 години

Няма значение дали си ром, българин или от друга народност щом крадеш трябва да бъдеш наказан!Ромите, спекулират с етноса си и считат, че той ги оправдава за всяко нарушение на реда и по-агресивен начин защитават привилегиите, които получават, често без да имат право.

fallback