Архив: Булфото
fallback

Откраднати са 36 м предпазни парапети и 16 м мантинели от три надлеза над АМ "Марица" в участъка Димитровград - Харманли, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" /АПИ/.

Демонтираните обезопасителни системи са от надлез при пресичането с общинския път Узунджово - Воден - Димитровград и от два надлеза над селскостопански пътища. За възстановяването им ще са необходими около 9 хил. лв. Предстои монтирането им в най-кратки срокове.

Кражбата е констатирана при ежедневните огледи, които се извършват от ОПУ-Хасково. За посегателството са уведомени органите на МВР.

От АПИ напомнят, че премахването на предпазните огради от недобросъвестни граждани застрашава безопасността на движението на всички шофьори и граждани, пътуващи по републиканските пътища.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Проблема не е в бе*ра*чи*те, а в цялата държава:1-во Как никой не се обади като са бра*ли, тази работа не е за 5 минути 2-ро От изкупвателните пунктове,вместо да звъннат на полицията,те ще ги купят евтино и ще ги смачкат,препродадат и т.н. ,защото е лесна кинта3-то Няма ефективни присъди за такива деяния,то и аз да знам,че само ще ме смъмрят като дете в училище и от мен ще се иска да кажа с наведен нос,че повече няма да правя така и,че съжалявам и аз ще кра*да,уб*ива*м и из*нас*илвам на воля

12

Наблюдател

преди 5 години

Търсете джилезуту в някой пункт за скрап до маалата в Димитровград.

11

До Математика

преди 5 години

Я виж в магазина колко струват само един болт и една гайка.Какви метри и какво точно смяташ,?Аман от ,,специалисти" и хаидуци!!!

fallback