Снимка: Dnes.bg
fallback

25-годишна е поредната жертва на телефонна измама в Силистра, съобщиха от МВР.

Вчера тя получила телефонно обаждане от мъж, представящ се за полицай, който поискал съдействие за залавяне на телефонни измамници.

Младата жена изпълнила указанията на мнимия служител на реда и оставила под пейка в централната част на града 17 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Въпреки активната разяснителна кампания на Областната дирекция на МВР, започната през пролетта, само през октомври са регистрирани 9 телефонни измами в Силистренско.

За десетте месеца на годината са извършени 35 телефонни измами, показва полицейската справка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Реалист

преди 5 години

Няма да забравя как майсторски бяха изпързаляли един комшия, който се мислеше за голямата работа и че не може да бъде излъган. После гледаше сякаш е направил нещо в гащите и никога повече не се правеше на велик. Лошото е, че трябва такъв човек да бъде излъган, за да разбере, че всеки може да бъде излъган, т.е. само при собствен горчив опит, а до този момент не вярва и се подиграва на тези, които са излъгани. *** не му е доло времето. Има различни начини да те излъжат и всеки може да пострада.

19

От квартала

преди 5 години

До РеалистГлупости, поне десет пъти досега са се обаждали на майка ми, която е на 78 г. и нито веднъж не се е хванала, на мен също се обаждат , но не съм тръгнала да хвърлям пари от терасата. Още в началото обясних на родителите ми, ако някой им се обади да затварят и да ми се обаждат, то не беше, че съм убила дете, че синът ми е болен и т.н. Така че, май има нещо с "матриала".

18

чарли

преди 5 години

И сред учените има простаци !

fallback