Снимка: Булфото, архив
fallback

Автомобил на разследващ полицай в "Гранична полиция" е бил запален във Видин, а първата версия, по която работи МВР е свързана с работата му, съобщи вътрешният министър Младен Маринов.

Той добави, че се прави анализ на дейността на граничаря.

Все пак се проверява и версията колата да е била запалена заради лични мотиви.

"На този етап нямам данни да има сигнали за негови нарушения, но проверяваме професионалната му дейност, за да търсим мотив евентуално", коментира Маринов.

В помощ на униформените от Видин той е изпратил и служители на ГДБОП и "Национална полиция".

"Ще предприемем всички мерки да стигнем до извършителя", обявиМВР шефът и отсече, че е недопустимо посегателството върху журналисти, полицаи и над всички, които извършват обществено значима дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Аве тоя Младен Маринов ще си го сложа в рамка над спалнята! 😅😅😅Супер *** послушко, от де го ископаха тоя *** с тая *** мутра?

10

Анонимен

преди 5 години

Цялото МВР е умно като тоя нискочелия с квадратната глава!

9

Анонимен

преди 5 години

Този с квадратната глава на снимката стана от шофьор на Мето Илиенски министър на МВР и само глупости говори по телевизиите. Как с такъв шеф МВР ще се бори с престъпността?ББ слага за министри само некомпетентни. Какво да очакваш от охранител на правешкия каскет и после лъжлив дедо Симо от Мадрид. А народът *** и животът тежък. Никой няма да остане в България заради тези.

fallback