Архив: Булфото
fallback

Домашна работилница за обработка на тютюн бе разкрита в пловдивския квартал "Столипиново", съобщиха от МВР.

След получен сигнал за незаконната дейност вчера служители на Шесто РУ предприели проверка на адреса на 35-годишен мъж. Там, в момент на обезжилване на тютюневи листа, били заварени още петима души. 

От собственика на къщата с протокол са иззети около 215 килограма тютюн, половината от които вече преработен. Конфискувани са и електронна везна и машина за рязане. Шестимата са отведени в районното управление, снети са им писмени обяснения. По случая е образувана предварителна проверка за престъпление по член от НК.

Подобни действия са предприети и спрямо 61-годишен обитател на съседна къща, където разследващите открили контрабандни над 1200 къса цигари от различни марки и към 13 килограма наситнена листна маса с мирис на тютюн.

Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Мария

преди 5 години

РЯДЪК случай,*** да произвежда.да се насърчи ,не го санкционираите. Това е интеграция.То се е видяло,на тях утре ще разчитаме,при нашата популация и миграция.

5

House M.D.

преди 5 години

Един път в живота си решили да положат някакъв труд... и държавата ги спря!По кой член от НК? Може би по*ло*вия...

4

Тръба

преди 5 години

Сега ли разбра, че природата е незаконна? И да, ще те отвлекат (арестуват) от "неприкосновената" ти собственост и след това ще издевателстват с теб (разпитват рутинно). После ще те затворят на тъмно, студено, без храна, без вода и веце. Ако си изпуснеш нервите (а бандюгите само това чакат), ще те смажат от бой (самоспънал се по стълбите).

fallback