Снимка: Булфото
fallback

Мъж е нападнал жена таксиметров шофьор в Стара Загора и е откраднал мобилния й телефон, съобщават от МВР.

На 9 октомври във Второ РПУ е получено съобщение за лице, което е потърсило медицинска помощ в ЦСМП - Стара Загора.

На място е установена 25-годишна жена от областния град, която заявила, че работи като таксиметров шофьор и около 04:30 ч. е взела клиент от кв. "Македонски" в Стара Загора, за да го закара до Дъбрава.

След като пристигнали на крайната точка, клиентът и́ нанесъл с юмрук удар в областта на лицето и отнел мобилния и́ телефон.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Поредният индиец. За всяко престъпление,извършено от индийци да се пише. Пък дано обществото се осъзнае най-сетне и да изисква унищожаване на индийските колиби и прибирането на всички индийски рецидивисти до живот,където да им се случва същото,което те са причинявали

9

до 6

преди 5 години

какъв по-добър спрей?представи си че излизаш в квартала, до магазина , трябва ли винаги да си въоръжен? Явно трябва....Просто такива "дознайници" трябва да търкат подовете на панделките цял живот и никога да не са сред обществото.Нося си спрей за вълци, ако ми излезе такъв бог да му е на помощ, защото друг няма да го спаси!

8

Анонимен

преди 5 години

като знам какви са телефоните в момента , китайски за по 200лв, КОЙ ще купи такъв? заложните къщи вече не ги взимат, ще да е някой мнооого изпаднал от всякакъв строй крадец...

fallback