Снимка: архив, Булфото
fallback

Двадесет и пет годишен моторист загина на пътя между Карлово и Сопот, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

По първоначални данни той пътувал с мотоциклет "Сузуки" към Сопот и срещу него лек автомобил "Тойота" с 35-годишна шофьорка предприел ляв завой и му отнел предимството.

При удара мотористът паднал на пътното платно и бил прегазен от движещ се след автомобила бус "Ивеко" с 61-годишен водач.

Шофьорите са тествани с дрегер, резултатите са отрицателни.

В момента тече оглед и движението се регулира, посочват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Пепи

преди 5 години

40Сега гледам масово летят в градски условия. прекъсвачи ... ИЗРОДЩЕНИЯ....имах предвид,че и аз съм бил моторист и още ми се кара, само дето съм на мнение,че нито пътищата стават (дупки, пясък, петна от масло...) нито сме толерантни един към друг. Но ми е идвало да пребия определени мотористи. Живея на широка улица - признавам си наколко пъти съм чакал нощем на улицата да мине едно *** дето в 1ч. ноща се прибираше на прекъсвач. Идвало ми е да го накарам да захапе ауспуха и да давам аз газ

38

Пепи

преди 5 години

Хората слагат мотористите под общ знаменател защото във всяко стадо има черни овци.Преди 5-6 г. и аз карах мотор. това бяха най-хубавите ми години. Никога не съм вдигал изличе шум, прекъсвачи и палене на гуми. Винаги когато съм изпреварвал съм се съобразявал с шофьорите на коли да не ги притеснявам да не минавам блио до тях и бързо... Позволявал съм си по-високи скорости на магистралите и то майсимално 150-170 макс където е хубав асфалта.

37

Анонимен

преди 5 години

Моториста не беше виновен, бях там и го видях с очите си. Нямаше никакви задни гуми и т.н беше си на две гуми, ако жената не беше тръгвала и спирала на два пъти и спряла в средата на платното можеше и да не се стигне до смърт. Момчето караше с не повече от 80. Не сте ли разбрали че в българия вината се лепва на загиналия за да има смекчаващи обстоятелства за виновния. Нз как могат да се пускат официално такива лъжи при полижение че патрулката беше 3-та кола след въпросният пикап и микоробус.

fallback