Снимка: Булфото, архив
fallback

44-годишен таксиметров шофьор е прострелян с въздушна пушка в ръката, съобщават от МВР - Разград.

Мъжът от село Гороцвет е прострелян в лявата ръка докато управлявал собствения си таксиметров автомобил в Разград. Инцидентът станал около 14:10 часа в сряда, в района на блок 7 в жк. "Орел".

Установено е, че мъжът е получил нараняването си в движение. Откаран е в МБАЛ - Разград, където е установено, че е улучен с въздушна пушка.

В хода на предприетите незабавни издирвателни действия са хванати извършителите на деянието – двама мъже на 21 и 25 години от областния град.

Двамата са задържани за 24 часа. Образувана е проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 5 години

БКП е навред и то от отдавна.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Я пак? От коя партия бе "Бат Сали"? БСП с коя Евророма бяха официално в коалиция? В ГЕРБ има министър на общо основание, по лични качества. Не, че и той не свърши "хубава"работа през зимата. Митинга с целувката на Орлов мост? Там видя ли на снимките при кой е "специалния"електоторат. Бил ли си оокло Южния парк в София по време на предизборен митинг на БСП? Ами същото е като на 1 юни. Българин, освен грохнали пенсионерки от благоевградски автобуси с лика на Мая Манолова няма да види

2

Анонимен

преди 5 години

До Bat PetkoИ какво общо има Корнелия Нинова с това че електората на ГЕРБ от специалния етнос, става все по-нагъл и вече открито ползва българите за забавление и за пушечно месо?

fallback