Архив: Булфото
fallback

41-годишна полякиня, дошла на почивка на родното ни море, изчезна. 11 ден продължава издирването й, но засега няма и следа от нея.

Полската туристка пристигнала в Поморие със съпруга си и двете им деца. Семейството се настанило в хотел, който се намира в гориста местност в началото на града, навътре от главния път.

На 1 юли вечерта жената напуснала хотелската стая на 1-я етаж, минавайки най-вероятно през терасата, тъй като излизането й от сградата не е запечатано на охранителните камери, съобщава "24 часа".

Според неофициални данни във въпросната нощ децата на полякинята, които били малки, спели, а мъжът й не усетил кога е излязла.

След като не се върнала цяла нощ, съпругът подал сигнал в полицията. Започнало издирване, проверени са десетки хотели и къщи за гости.

При проверка на един от адресите обаче полицаи попадат на търговец на контрабандни цигари. 54-годишният помориец давал стаи под наем, но успоредно с това припечелвал от търговия с цигари без бандерол. Той е задържан, а от дома му са иззети нелегални цигари за над 93 000 лв.

Полякинята обаче не е открита при него, нито на другите адреси, за които полицията е получавала сигнал тези дни.

Водолази на няколко пъти претърсвали плажовете курорта заради съмнения, че чужденката е влязла в морето и се  е удавила, но до този момент тяло не е открито.

Издирването на 41-годишната летовничка продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Ретко

преди 5 години

Как хубаво се е отълвал от нея и си е заминал.И алиби си е създал......мач е гледал.

11

Бай Геча

преди 5 години

Кат са прибере мъжът ѝ един здрав пердах да ѝ метне, да видим дали ще търчи през терасите посред нощ!

10

Баща

преди 5 години

Майка на две деца бяга през терасата???По-добре за децата да не се връща.

fallback