Снимка: Bulfoto, архив
fallback

50-годишен варненец загина на пътя от варненското село Старо Оряхово към Долни Чифлик. Инцидентът станал около 8 часа сутринта.

Мъжът бил зад волана на Land Rover, изтървал контрола над возилото, излетял от пътя и се обърнал по таван в крайпътна нива. Загинал е на място.

Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до произшествието. Работата по случая продължава. Предполагаемата причина за трагичния инциден е високата скорост, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Лулу

преди 5 години

До Бай ГаньоТи , като не си от "целокупната българска сбирщина", защо толкова добре знаеш текста на на чалга песента.....

28

Redhorn

преди 5 години

Излетя а ?Че с колко км.в час е карал,че чак да излети близо 3 тона ,,джип" ?Когато провикираш съдбата и си правиш гъргара с нея трябва да си готов да си носиш последствията просто защото никой не те пита ама искаш ли или не.

27

Мисли с главата

преди 5 години

В България си действа на принципа"да намалим жертвите и престъпленията" а не да да ги спрем. С една дума вратичката е отворена. Цялата система е сбъркана. Полицията се занимава с дразнещи дреболии, които почти никога не водят до фаталности. Ако глобата за колани, фарове, аптечки, пожарогасители е минимална, то рушвета е безсмислен. Ако си тарикат и те глобят няколко пъти ще се замислиш дали да си нередовен. За да се смени системата трябва да се пипа отгоре, така надоло ще има саморазпад.

fallback