Снимка: БТА, архив
fallback

Издирването на двамата избягали затворници от Софийския затвор Владимир Пелов и Радослав Колев не е престанало за секунда дори. В това увери главният секретар на МВР Младен Маринов пред БНТ.

Oще по темата
Той добави, че полицията е получила писмото на Пелов, което той изпрати вчера до медиите и в което се оплаква, че е осъден несправедливо.

"Въпросното писмо ни беше предадено вчера от журналист от българска медия. Предстои да се назначат съответните експертизи и да се уточни автентичността на това, че авторът е г-н Пелов", обясни Маринов.

"Има множество задържания. Но всъщност присъдите ги преценява съдът, така че мисля, че няма съмнение, че всичко е направено, съгласно закона", допълни той.

Маринов обясни, че е останал доволен от охраната на срещата на върха ЕС - Западни Балкани вчера в софия.

"Смятам, че максимално постигнахме целта - от една страна да има сигурност, от друга да не затрудняваме излишно гражданите", коментира той работата на службите.

"Към момента разследващите са натоварени в най-големите градове - София, Бургас, Варна. Слънчев бряг е най-горещият курорт по нашето Черноморие, така че от гледна точка на престъпността е най-рисков", обясни главният секретар на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

П.Петров

преди 5 години

Единствената му цел е да прати полицията за зелен хайвер, че е бил някъде, където не е бил. Дори да е невинен(но едва ли), не го е доказал в съда и е осъден - без доказан друг виновен, няма да го пуснат и той го знае.

6

Redhorn

преди 5 години

Ха ха ха ха ха ха. ...бг.полиция :)))Няма да казвам клоуни защото уважавам артистите упражняващи тази професия.Хайде бг.полицайчета да спрат това гледане на Рамбо всяка вечер и филми с Чък Норис от 80-те,че вече съвсем насериозно се взеха.Липсата на акъл в комбинация със стойки пред огледалото в къщи никога не е водила до положителни резултати.

5

Димитър

преди 5 години

Онзи ден обикалях 1 час около забранената от полицаите зона за да паркирам. Но да, прави са, не бях максимално затруднен, можеше още малко.

fallback