Архив: Булфото
fallback

28-годишен крадец с 45 криминални регистрации е задържан за поредната си кражба, съобщиха от МВР във Велико Търново.

Мъжът откраднал голяма сума пари и вещи от жилище в областния град. Набезът е извършен на 9 май.

От избено помещение на жилището той откраднал 8800 лв. и бяла техника.

От проведените действия по разследването полицията разкрила мъжа, 28-годишен от Велико Търново, известен на полицията и многократно осъждан, с 45 криминални регистрации.

Той е привлечен като обвиняем, задържан е за 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Габи

преди 5 години

Браво на 5 и 6. Това е истината. Безхаберната държава ни остави сами да се оправяме а наглеците с големите заплати са доволни че са излъгали българите да гласуват за тях. Само да ми каже някой -ДОКОГА...

6

Анонимен

преди 5 години

До ОтговарямПравилно. Въпросът е да улучи грешното мазе.Но моят въпрос беше отправен към властимащите. Те имат пресаташета, които докладват какво пишем ние тук. Проблемът е там, че онези си питат ушите и си гледат личния интерес. Включително и да се докарат на сегашните Големи братя. Затова ние чакаме наглеците-кокошкари в грешните си мазета. Но не бива да оставяме на мира и другите наглеци, които са влезли във властта само за да оправят собственото си положение.

5

Отговарям

преди 5 години

След 72 часа, ще си е у тях, с 46 регистрации... А докога така - ами докато влезе в грешното мазе. При играта на руска ролетка винаги губиш - въпроса е кога. Ничий късмет не е безкраен.

fallback