Снимка: Reuters
fallback

27-годишен германски гражданин е задържан на ГКПП Капитан Андреево за недеклариране на парични средства и предлагане на дар на длъжностно лице, съобщамат от ОД на МВР - Хасково.

Случаят е станал на 12 май в 20:30 часа на трасе "Входящи леки автомобили и автобуси" на пункта.

Там е пристигнала лека кола с турска регистрация. Митничарят, който извършил проверка с рентгенова апаратура, забелязал съмнителен пакет. В този момент мъжът му предложил 500 евро подкуп, за да не последва повторна проверка.

След извършен обстоен преглед на мястото на резервната гума в багажника била открита торба с недекларирани 90 000 евро. Чуждият гражданин е задържан по образуваното досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Въпреки че не е немец, а ненемец, голям кеф е, че пишат - "Германец", както обикновено приписват на "Българите" всички престъпления, извършено от едно "миролюбиво и обезправено" съсловие. Тепърва ще видят какво е, когато всички негермански "Германци" почнат да вилнеят. Ще им се върне тъпкано за западната наглост. Щото когато ние им казваме и протестираме, че тези или онези не са БЪЛГАРИ, а ИНДОИДИ, те нагло ни отговаряха, че на личните им документи пишело "България". Ех, как се КЕФИХ.

6

Tъпанар

преди 5 години

...Германски гражданин с кола с турска регистрация и 90 000 евро, скрити. Да не би спътниците му да се окажат сирийци. Или е нямал спътници? 100% е каналджия или терорист...

5

Корнелия

преди 5 години

90хиляди да не декларираш... това не е изкарано с честен труд...Наркотици, проституция, терористични организации... на тоз германец - забрана да влиза 5години и конфискация на парите

fallback