Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

56-годишен гръцки гражданин бе задържан днес към 8.00 часа на Летище София. Той е пристигнал с полет през Истанбул за Минск.

При проверката и след справка, граничните полицаи идентифицирали пътника като издирван от Интерпол за предумишлено убийство, незаконно притежаване и пренос на огнестрелно оръжие и експлозиви, съобщават от МВР.

Информацията за него е подадена от бюрото в Кипър, с цел задържане и екстрадиране. Мъжът е задържан. Чрез Националното централно бюро Интерпол-София са уведомени служителите от Интерпол-Никозия, които потвърдили издирването на лицето.

Предстои процедура по екстрадирането му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

здф

преди 6 години

каква религия носи задържаният

8

закривай

преди 6 години

Имитират дейност след като пуснаха цял самолет миналата седмица непроверен да влезе в България.

7

Анонимен

преди 6 години

Aйде, айде... познаваме ги тия по сигурността на Летище София, супер слабаци са. Ръцете в джобовете, само позират там и нищо не правят. А един мой познат разказваше, че някои от тях са плащали пари за да започнат да работят там. Дали е истина или не е истина, това не знам. Всеки сам може да си прецени, след разговор с тия хора. :))) А гранична полиция всички видяхме какво прави там точно на Летище София. Няма нужда сега да ни плакнат очите! След дъжд - качулка!

fallback