Снимка: Булфото
fallback

Канабис и ампули морфин са иззели служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при Областна дирекция на МВР - Велико Търново, съобщиха от полицията в старата столица.

Те са открити при извършена проверка на складово помещение на ул. "Магистрална" в областния град в четвъртък.

Тогава е намерено пликче, съдържащо листна маса с тегло около 1 грам, която при полеви наркотест е реагирала на канабис, както и 102 ампули морфин.

По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 години

Банишорци излизат на протест срещу настаняване на Център за наркомани детска детска площадка и детска градина

4

Ударник

преди 6 години

Нанесен е саблен удар върху наркотрафика. Тея пречупиха гръбнака на организираната преступност във Велико Търновка област и пресякоха пътя на наркотиците от Иран към З. Европа! Тоя грам листна маса ще бъде ритуално изгорен в екарисажа, в присъствието на Ердоган и Европейските лидери, в рамките на официалната среща във Варна. Ще присъстват много международни медии и представители от партньорските служби!

3

...

преди 6 години

За тоя 1 грам "листна маса" трябва да бъдат наградени тези бдителни блюстители на реда! А онзи зелен чорап министъра им да получи съответните похвали от Сикрет сървис ЦРУ и МОСАД! Аз ако съм полицая намерил "листната маса" ще ме е срам да докладвам такова "разкритие"....

fallback