Снимка: pixabay.com
fallback

Полицаи от Районното управление в Пазарджик са заловили четирима мъже, хванали и превозвали животни от защитен вид, съобщиха от МВР.

По време на полицейска акция в района на селата Пищигово и Черногорово автопатрул засякъл лек автомобил с кърджалийска регистрация.

При проверката в багажника е намерен чувал с пет таралежа. Тъй като животните са от защитен вид, те са иззети и предадени на експерт от РИОСВ-Пазарджик.

Автомобилът е бил управляван от 23-годишен мъж от пловдивското село Ягодово, а негови спътници били двама млади мъже от пазарджишкото село Цар Асен и един - от гр.Съединение.

По случая е образувано полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Браво,една оптимистична новина.

7

Шопо

преди 6 години

А дека са ЗЕЛЕНИТЕ ?

6

хуннйзасащинато

преди 6 години

таралежите не стават за храна. дори лисиците, когато ги убиват не могат да се наситят. Просто анатомията и физиологията им е такава, че нямат месо, дори и да са се подули от ядене на плодове, гризачи, влечуги, земноводни и бръмбари. Представете си един балон от ципа покрита с игли и едни тънички костички. това е. Препоръчвам да не ги убивате и тормозите, те са полезни животинки и напълно безвредни за хората.

fallback