Архив: Булфото
fallback

Полицаи откриха голямо количество нелегално оръжие при спецакиця във Врачанско. Вчера екипи от районните управления в Мездра и Роман провели акция в с. Типченица и с.Курново, съобщиха от полицията във Враца.

В частна къща и прилежащи към нея постройки в село Типченица, обитавана от 58-годишен мъж са намерени и иззети общо 772 боеприпаса /патрони/ от различен калибър, без съответното разрешително за притежание. 

В село Курново, при претърсване на частен дом, собственост на 60-годишен мъж, са намерени и иззети огнестрелни оръжия и боеприпаси, за които притежателят им нямал разрешение.

Иззети са: 1 пушка с оптически мерник, 3 пушки карабини, 1 картечен пистолет, ловна пушка, 7 пистолета от различен тип, 1 револвер, 889 боеприпаса /патрони/ от различен калибър. 

По информация на "24 часа" 58-годишният мъж е Сергей Кирилов, съсобственик на известна в региона винарна, а претърсената къща в Курново е на близък на бизнесмена.

Кирилов и 60-годишният му роднина били задържани за денонощие в ареста, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 6 години

Едно време Тошо е смееше да припари в Северозапада - мислеше, че там ще го гръмнат.Като гледам, и ученикът му не ходи натам. Защо ли?Люто ядат, люти хора, люто ще мъстят!

2

анонимен

преди 6 години

Прави са врачанлии полицията там не си върши работата и хората се въоръжават трябва да имат с какво да се бранят от крадци и обирджии.Па я мислех дека макетата сме най добри и врли с оръжиие ама веке се предадохме не са некгашните комити и всеки да има пушка требе да имаме да се браниме.

1

Анонимен

преди 6 години

Айдееее,народа взе да се въоръжава.Кога ли ще гръмне първата пушка?

fallback