Снимка: МВР
fallback

Криминалисти от СДВР разкриха оранжерия за отглеждане на марихуана. Специализираната полицейска операция е проведена на територията на Панчарево.

При претърсване на къща, обитавана от 25-годишен мъж, униформените установили, че таванското помещение било приспособено в оранжерия за отглеждане на марихуана.

Иззети са 72 растения, достигнали различен стадий на растеж. За тяхното развитие било осигурено модерно оборудване - вентилация, нагревателни лампи и химикали, подпомагащи растежа на насажденията.

В оранжерията са открити три чувала зелена тревиста маса и пластмасова кутия, съдържаща суха тревиста маса.

Срещу задържания - криминално проявен за престъпления, свързани с наркотици, е образувано досъдебно производство.

Предстои доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

НИКО87

преди 5 години

Лично познавам човека, който е направил въпросната оранжерия. Съученик ми е от училището в Панчарево - 83 ОУ "Елин Пелин''. Казва се Мирослав Димитров Колев - набор '87 е. По принцип, по-малкия брат - Даниел Димитров Колев - набор '93, ПОЕМА вината, защото и понеже на по-големия ще му СТАНЕ МНОГО. Големи пичове са братята, но са тръгнали по лоши пътища. Дано намерят правилния път и да видят ПРАВИЛНАТА светлина в края на тунела. Успех.

20

Додо

преди 6 години

Марихуаната е наркотик. Това е материален факт, който никакви лозунги не могат да променят! А това, че при легализиране на Марихуаната щяла да намалее консумацията на другите наркотици е опровергано от статистиката - като за последно от изнесени данни от щата Колорадо (където тревата беше легализирана 2016г.) доказват, че легализирането на Марихуаната води до силно повишаване на общия брой наркозависими с всичките произтичащи от това последствия - смърт от предозиране, наркопрестъпност и т.н.

19

Еврей

преди 6 години

Марихуанната да се разреши това ще реши много проблеми ще се плащат данаци ще има по добър контрол официални работни места във два пъти повече туристи синтетичните отровни наркотици ще изчезнат пък и е във 20 пъти по безопасна от алкохола!!! ама главната тиква във българия е пуста)))))

fallback