Снимка: "24 часа"
fallback

Полицията разплете трагичният инцидент в Нови Искър. Бащата от мъртвото семейство е удушил останалите и след това се е застрелял, съобщава "24 часа".

Oще по темата

Той е единственият от мъртвите с огнестрелна рана и тя е в главата. Мъртви са децата му Нанси и Георги, и приятелят на Нанси - Боби Иванов, по прякор Схемата.

Удушена е и 60-годишна жена, която се предполага че е съпругата му. Стана ясно, че Сотир Цацаров и Борис Сарафов са на мястото на инцидента. По-рано в полицията е получен сигнал от мъж, който не успял да се свърже със свой близък, с който обичайно са в редовен контакт.

Към адреса са тръгнали патрули от Второ РУ-СДВР, които открили пет тела - по първоначални данни - двама мъже, две жени и момче.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Голям прос

преди 6 години

Да бе, да. Кой ги мисли тия щуротии. Казаха, че мъжа е имал няколко куршума в тялото. Сега удушени, преди няколко часа застреляни. Ама и апокалипсис. Тия да нямат по няколко живота? На днешно време журналист да си. МВР-то се бъзикат с тебе, пишеш гл.уп.ост.и на търкалета, ама вземаш парички. А читателя да си мисли каквото си иска, истината не е негова работа да я знае.

40

Мен

преди 6 години

Имате 10 новини по темата, всички те с различни версии, противоречащи си една на друга.?!?!?!! Такива "репортажи" и аз мога да си измисля.P.S. Трагедията е потресаваща.

39

г

преди 6 години

като знам колко са компетентни органите на властта, да не го изкарат, че първо се е застрелял и после ги е душил.

fallback