Снимка: Булфото

Баща и син стреляха по свои роднини в село Бело поле, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Видин. В резултат на екшъна е ранена жена.

На 1 януари около 09.00 часа в Районно управление "Полиция" – Белоградчик е получен сигнал от 40-годишен жител на с. Бело поле за това, че е бил нападнат от роднини в къщата му в селото.

Установено е, че около 08.30 часа 46-годишен мъж и синът му 28-годишен, и двамата от Бело поле са влезли в имота, обитаван от тъжителя и жена му, където са възпроизвели с оръжие изстрели в двора на имота, счупили са стъклата на два от прозорците на сградата и са разбили входна врата, чрез което са проникнали в сградата и възпроизвели изсртели, насочени срещу обитателите на имота.

Вследствие на действията им е причинено нараняване в областта на окото на 37-годишна жена, която е откарана в ЦСМП – Видин.

При огледа са иззети 5 броя гилзи, а от дома на двамата мъже е иззет пистолет и 4 броя боеприпаси. Лицата са задържани за срок до 24 часа, по случая в Районно управление "Полиция" – Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase