Снимка: Булфото
fallback

53-годишен жител на Димитровград почина, след като бе открит прострелян с ловна пушка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за инцидента е получен в неделя в 14 часа следобeд от мъж, който е открил простреляния в овощната му градина в квартал "Черноконево".

Оперативната група от местното управление е установила, че изстрелът в белия дроб е бил произведен със законно притежаваната пушка 12 калибър на ранения. Той е бил транспортиран в критично състояние в МБАЛ - Хасково, където в 17:30 часа е починал в резултат на огнестрелната рана.

Разследващите са открили в дрехите на мъжа предсмъртно писмо. Образувано е досъдебно производство, допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ГЕРБ forever

преди 6 години

НЕ бива да се влияем от подобни битовизми! Всеки ден хиляди хора слагат край на живота си по най-различни причини. Вместо да търсим под вола теле нека не хленчим, а дружно да работим повече и изградим хубавия живот в който сме навлезли и който окончателно ще настъпи след като поемем председателството на ЕС!

4

Анонимен

преди 6 години

*Бог да го прости човекът!

3

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега, такива случаи имаше и преди Борисов. Навремето в моя град се самоуби един човек с огнестрелно оръжие, беше някъде около Костов ии Сакскобургготски.

fallback