Снимка: Булфото
fallback

43-годишната баба побойничка от Връшец е задържана от полицията, след като е ударила шамар на учителката по време на час в началното училище "Васил Левски" в ромския квартал на Вършец "Изток".

Инцидентът е станал, след като учителката изгонила в коридора внука на бабата, който е на 8 години. Причина за изгонването станало това, че момчето пречело на останалите деца да учат и на нея да преподава.

Oще по темата

Изгоненото дете не чакало часа да свърши, а веднага се прибрало в дома си, който е близо до училището. То се оплакало на баба си, а тя отишла в училището и ударила шамар на учителката. На място бързо пристигнала полиция и задържала бабата.

Срещу нарушителката е образувано досъдебно производство по член от НК, който предвижда затвор до 2 години, поправителен труд и обществено порицание.

В училище "Васил Левски" във Вършец учат 169 деца от първи до четвърти клас. Към училището има и детска градина с 66 деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ВЕП

преди 6 години

Каква баба е ,на 43 години има таквиз "баби " че ............. .

16

Анонимен

преди 6 години

Не и давайте затвор. Дайте и да пренася камъни една седмица и ще се поправи. Втори път изобщо и на ум няма да и дойде да удря шамари! Като се сети как е влачила камъни по цял ден от единият край на кариерата до другият и после обратно хич няма да и е до шамари.

15

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Бай Тошобелене и скравена затръкаха зачатъците на българска аристокрация. ама ти нема как да го знаеш дедати като е носил каскет и ватенка.

fallback