Архив: Булфото
fallback

Мъж и жена са блъснати на пешеходна пътека в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Двата инцидента са станали вчера, пешеходците са без опасност за живота.

Около 17:30 ч. вчера на кръстовището на айтоски улици "Форд Фокус“ с бургаска регистрация, управляван от 69-годишен жител на града, отнема предимството и блъска пресичащия по пешеходна пътека пешеходец 33-годишен пешеходец. Мъжът е с контузия в поясната област, без опасност за живота и е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

Oще по темата

Вторият инцидент е станал около 18:56 ч. в района до бл. 70 в ж.к. "Изгрев". Неустановен до момента автомобил отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека жена.

Тя е 63-годишна от с. Планиница, която е с контузия на гръдния кош, счупено шесто ребро и ключица вдясно. Настанена е за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Вчера 16-годишен младеж загина на място на път за училище рано сутринта. Момчето беше блъснато на пешеходна пътека край Атия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Петърът

преди 6 години

Тези пътеки затова ги сложиха да се удрят хората там.Казано е предимство и край, а това че колата е на сантиметри от пътеката пешеходеца не гледа. Казва на пътека съм. Голямо невежество. Да не кажа огромно хората сами се хвтрлят под колите .Ако идва влак ще пресичат ли така безотговорно....но жалко за пострадалите и загиналите а ние. Да внимаваме сами трябва да се пазим......

21

Анонимен

преди 6 години

В бургаско всички са батки и рацери, задължително напушени и гледащи злобно.Пак щом не са слезли да ги доубият след като са ги блъснали, добре.

20

Съвет

преди 6 години

Абе махнете ги тези "зебри", че народ не остана.

fallback