Снимка: Булфото, архив
fallback

Тежка катастрофа с жертви стана в понеделник следобед на пътя от Шумен към Силистра край село Венец. Трима са загинали.

Ранените, които са закарани в болница, са четирима. Пострадалите са  двама мъже, жена и дете.

Катастрофата е между две коли и е станала към 15:30 часа.

Полицията насочва движението по обходен маршрут през селата Капитан Петко и Хитрино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Причината за катастрофите е в това че много от водачите за пръв път се сблъскват с такава пътна обстановка. Това са водачи които през лятото са взели книжка и такива които карат от време навреме. Най опасни са тези които още не са се пренастроили на зимна вълна. Още си мислят че е лято сух път и си житкат с над 100 км у час. На тях ще им кажа че когато пътя е мъкър или след дъжд спирачнията път се уверичава двойно. В комбинация с износени гуми става четворен. Намалете скороста карайте с 70 км!!

12

Дистрибутор

преди 6 години

Пускайте ги тези фарове бе, хора!Като ги пускате постоянно, ще намалеят тежките катастрофи (аха, вервайте), а ние ще построим още СПА хотели!Важното е да "цъка" бизнеса с крушките...

11

Анонимен

преди 6 години

Властта говори много тези дни, отново рестрикции, глоби, забрани. Нито дума за 200 000 продадени книжки на полуграмотни, неграмотни и хора без умения. Като прибавим изпростяването на нацията, ужасяващата корупция която насади Суджука, лошата пътна организация, разрухата на държавността поради назначаването на Калинки от всякакъв калибър, резултата е видим. Да не се продават книжки е първото условие. Движението не е като преди 10 години, много коли има, което изисква сериозна подготовка.

fallback