Снимка: Булфото, архив
fallback

Шофьор без книжка и с 3.25 промила алкохол предизвика катастрофа в село Арчар, съобщиха от ОДМВР - Видин. А оказа се, това далеч не са били всичките му нарушения.

Вчера в полицейския арест е задържан 33-годишен мъж от селото - неправоспособен водач, който след употреба на алкохол шофирал автомобил с регистрационни табели, предназначени за друго МПС и предизвикал катастрофа.

Сигналът за пътен инцидент на ул. "Арчарица" в селото бил получен на тел.112 минути след 13.00 часа. Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че лек автомобил "Рено" със софийска регистрация, управляван от 33-годишния мъж, навлязъл в насрещната лента и се блъснал във "Фолксваген", шофиран от 23-годишен местен жител.

В резултат на удара били нанесени материални щети по превозните средства.

Последвалата проверка констатирала, че 33-годишният мъж е неправоспособен, а регистрационните табели на колата са издадени за друг автомобил. При тестване с дрегер, пробата му отчела показание 3.25 промила.

Другият шофьор не е употребил алкохол, пробата му е отрицателна.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, регистрационните табели на колата са иззети. Работата по случая продължава, в ОДМВР - Видин е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Двама с фуражки пият кафе с фреш в нонстопа на В.Юго в Пловдив, а третият лепи бележки по стъклата на неправилно спряли. Улицата е еднопосочна и срещу знака влиза огромен бус от тия дето зареждат нещо си. Лепящия го пита абе ти не видя ли знака та влизаш така, оня отговаря видях го ама вас не ви видях. Айде тогава с мене при колегите - казва му лепящият. След малко келешчето нарушител излиза усмихнат и казва на чакащият го спътник - тия ако знаеха колко акта имам немаше да ми искат само 30 лв.

15

Темида

преди 6 години

Важното е наказания да няма. БГ *** обречен да е мръсен с любезното съдействие на простия народ който не вижда истинския проблем!

14

анонимен

преди 6 години

100 % е швед !

fallback