Снимка: Булфото
fallback

69-годишна силистренка е станала жертва на телефонни измамници, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Жената получила телефонно обаждане с искане за пари за лечение на близък. Първоначално тя не се поддала, но последвали заплахи за саморазправа.

После с нея се свързал мъж, който се представил за полицейски служител. Той обяснил, че е наясно със случилото се и в момента се провежда полицейска операция за неутрализиране на телефонни измамници. Поискал съдействие.

Следвайки инструкциите му, жената хвърлила от терасата 4000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

До ФактАбе трябва ама не е !Тая си е типична фенка на Резидента Радев.Тях нали са ги учили, че каже ли нещо биещото сърце на партията трябва да изпълняваш без да се замисляш.Резултатите са налице.

15

Анонимен

преди 6 години

До като има тарикати ще има и балъци абе хора събудете от зимен сън ако имате излишни и не нужни пари пратете ги по еконт с наложен платеж ужас нямам думи

14

Факт

преди 6 години

Тази трябва да е от електората на СДС след 1989-та година. Тогава тя е била на 41-43 години, а е известно, че най-голям електорат СДС имаше сред младежите до 30 години и сред хората между 40 и 50 годишна възраст. Интересно е защо повечeто хора са уверени, че от електорат на СДС, НДСВ или ГЕРБ, хората като се пенсионират стават електорат на БСП?!!!

fallback