Снимка: Булфото, архив
fallback

17-годишно момиче е с опасност за живота, след като е било нападнато с нож, съобщиха от полицията в Разград.

Извършителят, 22-годишен мъж от Дулово, наркозависим, е задържан.

Младежът е причакал жертвата си на улица "Тополница“.

След скандал между двамата той е намушкал с нож в корема момичето.

Пострадалата е откарана по спешност в Разградската болница от случаен гражданин, станал свидетел на разправията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Таен

преди 6 години

Познавам момчето в.в.(дулово) и момичето н.н.(алфатар). Почти 2 години живяха заедно. И двамата баха под въздействието на наркотици, интриги, любов и тъй подобни. Според мен са виновни родителите, които не им дават любов, разбиране и добри чувства. Тези хора са от младото поколение, които нямат родителски контрол и по този начин попадат пред лошите неща в живота.

22

до 22 от славянин

преди 6 години

Лудите по соц-а бяха строго контролирани и под непрекъснато наблюдение в съответните лечебни заведения и извън тях, при демокрацията им се даде почти пълна свобода на действие, пияниците по соц-а също бяха лекувани принудително, при демокрацията никой не се занимава с тях, а наркоманите по соц-а бяха единици за разлика от днес, при демокрацията, където са десетки хиляди и оставени да се вихрят на воля! За древноиндийците по соц-а и днес, при демокрацията, има ли смисъл да уточнявам!?

21

до 22 от славянин

преди 6 години

Освен за Жоро Павето, за друг не се сещам от времето на соц-а, ти ако се сeщаш за друг ме осветли! Днес по демократично време на ден по няколко десетки пенсионери биват ограбвани, изнасилвани и даже убиване от любимците на демокрацията - древноиндийците!

fallback