Архив: Булфото
fallback

24-годишна подпийнала варненка отнесе две коли в ж.к. "Аспарухово", съобщиха от полицията в града.

Инцидентът станал вчера около 1:15 часа вечерта. Жената била със "Сеат", но поради високата скорост и употребата на алкохол загубила контрол над автомобила и блъснала последователно лек автомобил "Сааб" и камион и "Фолксваген", паркирани на улицата.

Шофьорката получила контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота. При извършената полицейска проверка е установено, че е употребила алкохол с концентрация от 1,52 промила в издишания въздух. По случая е образувана преписка, съобщиха от полицията.

Още две жени предизвикаха тежки инциденти по варненските улици.

63-годишна шофьорка блъсна майка и дете на бул. "Сливница" в морската столица. Те се разминали с контузии и без счупвания. Шофьорката е с разкъсано ухо.

В другия случай 62-годишна жена не спряла на "Стоп" и засече варненски "Сеат". При сблъсъка е пострадала виновната шофьорка - откарана е в болница с контузни наранявания, и 19-годишно момиче, пътувало в другата кола. То е с фрактури на гривнените стави. Двете жени са прегледани и освободени, без опасност за живота.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Голям прос

преди 6 години

Тия некадърните шофьорки да целят полицейски коли и обекти пък дано им отвлекат вниманието от протестите за заплати и ги накарат да работят

5

шматка

преди 6 години

До 1За съжаление си прав.Абсолютно неадекватни.Несъобразяването с околните и пътната обстановка е най малкото.Не са в час

4

До 3

преди 6 години

За турското СЪС СИГУРНОСТ

fallback