Снимка: архив "Булфото"
fallback

Възрастна жена от Исперих стана поредната жертва на ало мафията. Тя "изгоря" с 2 700 лева и златни накити по схемата "в помощ на полицията" .

Възрастната жена е подала сигнал в Районното управление на 27 октомври. Тя е била измамена същия ден около 14.30 часа.

Жената е получила обаждане от лице, представящо се за директора на полицията в Исперих. В разговора ѝ било казано, че трябва да предаде всичките си налични пари и златни накити във връзка с провеждаща се полицейска акция.

Възрастната жена поставила сумата от 2 700 лева в найлонова торбичка и оставила закачена на храст в близост до оградата на къщата си. По случая е започнато разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Гост

преди 6 години

Честно казано, аз не мога да повярвам, че все още има хора, па макар и възрастни, които да кълват на подобни измами! Това нещо се коментира по медиите поне от няколко години! Ако не друго, поне телевизия гледат! Как пък така нищо не им е влязло в главите?!

12

Анонимен

преди 6 години

Деца няма ли да й обяснят, че пари НЕ СЕ ДАВАТ НА НЕПОЗНАТИ !! Баба ми е на 86 години, 4 пъти й звънят с различни схеми нито един път не е дала пари. Само първият път се беше хванала, понеже й казали, че внучката й е в болница. Всеки който има възрастен родител да му обясни за схемите. Това е лудост всеки ден да има нови случаи.

11

Анонимен

преди 6 години

Празниците са все по-близо, а сега горкичката баба си е дала последните хилядарки и злато.Можеше с тях да си купи пържолка и литър винце от евтиното за Коледа.

fallback