Снимка: архив "Булфото"
fallback

Ангел Бончев, една от жертвите на бруталната група за отвличания "Наглите", е в ареста от вчера. Той бил задържан, защото заплашил с убийство сина си Бончо, пише "24 часа". Бившият президент на футболен клуб "Литекс" дори насочил пистолет към наследника си.

Бончев ще бъде задържан за 72 часа по обвинение за закана за убийство.

В момента той е в ареста на столичното 8-мо РУ.

Бончев пострада двойно от "Наглите", защото след като той бе държан в плен от похитителите и бе пуснат, бе отвлечена и съпругата му Камелия. Няколко години след похищението тя почина от рак.

Похитителите пък отрязаха един от пръстите на Бончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Не , баща алкохолик

преди 6 години

Ангел Аврамов -отявлен алкохолик и комарджия. Държи пари на банки , хора ... в това число и на сина си. Е това са факти , докато единият син Ангелчо си смуче пръста на 23, другият се опитва да го спасява , но не и да го *** . Когато някой си иска своето, а другият е деградент се стига до там

10

Пистолетът не е

преди 6 години

насочен за ЗАКОННИ неща; или синът е "дълбоко в мафията" и бащата го е разкрил, или синът го заплашва да РАЗКРИЕ нещо незаконно от "дейността " на бащата.И аз имах родители, сега имам деца на около 50 години.... Малко пари, но мир, обич, спокойствие, уважение, грижа към ближния...Животът е един и за секунда свършва.... Мислете...

9

vlady

преди 6 години

Ангел Бончев е образован човек - магистър по борба. Един от малкото оцелели възпитаници на катедра "Борба и Джудо" в бившия ВИФ.

fallback