Снимка: Булфото, архив
fallback

Пиян мъж откри стрелба със законно притежаван пистолет на улица "Цветна градина" в столичния квартал "Лозенец", съобщи БНР.

По първоначална информация компанията, в която бил и той, седнала в кръчма още от сутринта. Следобед мъжът извадил пистолет и произвел няколко изстрела.

Пет куршума се забили в стената на близкия блок, а един счупил стъклото на апартамента на младо семейство, минавайки на метри от тях.

Като по чудо няма ранени при инцидента.

Стрелецът е задържан от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ninja

преди 6 години

Защо при арестите и в съда крият лицата на тия кромяньоньци???? Когато се правят на големи си показват тиквата навсякъде, но когато сгазят лука се крият като мишки .... нали сте мъже бе, излезте с лицето си, отговаряйте за постъпките си. Ей и подземния свят ни е гола вода .....

21

К*во бе....

преди 6 години

Ами че,районът около Лъвов мост вече е малкият Бейрут,а други части на София са малкия Тексас. Нали искате да живеете в демократична страна,свободна от комунизъм. Сега се стреля на всеки ъгъл, нападат и убиват стари хора по селата за дребни парета.......България е пример за Европа,беше казал един наскоро.Цъфнахме в демокрация,вързахме тероризъм,нашественици,мизерия и......всичко най- прекрасно.Държавата върви напред,ама рачешката...

20

Анонимен

преди 6 години

Поредния разпасан башибозук от ордата на МВР най вероятно!Кой нормален бачкатор може да има пистолет

fallback