Снимка: Булфото
fallback

24-годишна жена загина на място при тежка катастрофа тази сутрин в Разградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие на изхода на село Дряновец е получен около 8.10 часа днес. Жената е пътувала в лек автомобил "Опел Астра", шофиран от 25-годишния й брат.

Между селото и Стопанския двор в района на крайпътна чешма камион "Мерцедес Актрос“ бил спрял за вода. Лекият автомобил се ударил в задната част на товарния.

При сблъсъка пътничката загинала, а водачът е откаран в тежко състояние в разградската болница. В момента се извършва оглед на местопроизшествието и се изясняват причините за катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

От коментарите разбирам, защо се изисква, човек да учи 7 години, след което да практикува оещ толкова и едва тогава, има шанс, да стане съдия.

7

Киртак

преди 6 години

Има си пътни знаци. Те се само КАТ да те глобяват.

6

Анонимен

преди 6 години

Да се удариш в спрял камион ето това не го разбирам. Къде ли е гледал този че не е видял толкова голям камион? Разбирам ако го е засякъл и не е могъл да избегне удара но да се удариш в спрял камион!? Там по този край са само каруцари. Няма ден някой да не направи катастрофа. Те си мислят че автомобила е кон с каруца. Бог да я прости невинната жертва. А каруцарчето дано се оправи и следващият път да гледа къде кара.

fallback