Снимка: архив Булфото
fallback

Служители на полицейското управление в Горна Оряховица са предприели разследващи действия, след сигнал от местната болница, съобщи МВР.

Вчера в 18,20 ч. в полицейското управление е получен сигнал за приета за лечение 34-годишна жена от същия град. След преглед е установено, че тя е родила същия ден.

Съпругът на родилката е задържан пред супермаркет в града. В багажника на семейната им кола е намерено безжизненото тяло на новородено момченце.

Според първоначалната информация жената е родила в парк в железничарския град, където е намерена с обилен кръвоизлив. На местопроизшествието е извършен оглед, в присъствието на съдебен лекар.

Тялото на бебето е откарано за аутопсия във великотърновската болница.

По случая е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 120 от НК, под наблюдението на Районна прокуратура – Г. Оряховица. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Патриот

преди 6 години

От както разбрах,че е българка,загубих интерес към новината.

16

Много са неяснотите

преди 6 години

Майката-удушвачка е учителка и отзивите за нея в качеството й на професионалист са повече от добри.Такава жена е могла да прецени своевременно дали иска или не иска да запази бременността си.Явно нещо се е объркало, за да стане така нежелано това дете и е било вече късно да го махне. Криела е бременността си доста успешно,значи от доста време е била решила, че ще се отърве от детето.Но защо не е отишла да го роди някъде и да го даде за осиновяване?Това раждане в парка можеше да убие самата нея

15

Анонимен

преди 6 години

Не мога да го разбера това. Да го носиш девет месеца и накрая да го удушиш. Кой решава дали някой има право на живот? Само Бог! По-голям грях от този няма. Поне го дай в Дом това дете, все ще се намери добър човек да го отгледа. ***.

fallback