Снимка: Кадър Нова тв
fallback

Роднините на убития 29-годишен Калоян от Луковит настояват нападателите му да бъдат изселени от ромската махала, в която са не настанили.

Oще по темата
До фаталния край се стигна, след като мъжът беше пребит вечерта на 6 октомври. По случая са задържани трима местни мъже – криминално проявени, на възраст между 22 и 35 години.

"В петък Калоян спира на това място. От съседната къща, където са пили, излизат няколко души и започват да го бият. Те са имали преди четири месеца някакъв проблем", разказа Тодор, който живее в махалата в Луковит.

"За мен това е по-скоро пиянска свада, за съжаление с трагичен край. Полицията си е свършила нейните действия. Задържани са въпросните хора. За съжаление има почернено семейство. Ще се опитаме да говорим с хората от двата рода, за да приключат по най-безболезнения начин тези действия", коментира пред Нова телевизия кметът на

"Аз няма как да приема този смъртен случай. Тези хора имат много деца, които ще растат и ще ни изколят пак от нашата фамилия. Ние държим тези хора да се махат. Те живеят в незаконни къщи и не работят", отсече Валери Каменов, роднина на убития.

Братът на убития Калоян призова убийците да бъдат изселени от Луковит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ками.Т

преди 6 години

Закона защо докога ще си затвария очите да тези убици заслужават доЖИВОТЕН затвор иселване на тяхните семеиства

18

anonim

преди 6 години

zakona e edin i bog e edin nqma razlika mejdu xorata institucite trqbva da obarnat vnimanie na te zi izrodii zaslujavat iselvanee i do jivoten zatvor te mu prekratixa dnite po chernixa jivota na semeistvoto

17

Давид.Г

преди 6 години

Да трябва да бъдат иселени те зимот помощи крадът и се бият трябва да се иселят тогава ще има ред няма да има побоища и убийства.

fallback