Архив: Булфото
fallback

Полицията във Варна издирва шофьор на автомобил, който е блъснал момче и е избягал от мястото на инцидента.

Около 11:00 ч. вчера е съобщено, че на ул. "Св. Климент Охридски" в посока "Михаил Колони" (Шишковата градинка) неизвестно МПС е блъснало 8-годишно дете и е напуснало произшествието, съобщава ИА "Черно море".

Детето е откарано в болница, където е установена контузия на мозъка. Настанено е за наблюдение в Неврохирургично отделение без опасност за живота му. Образувано е досъдебно производство.

Свидетели на инцидента могат да се обадят в сектор "Пътна полиция" при Областната дирекция на МВР във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Татяна

преди 6 години

До АнонименГоспожо/господин анонимен, аз живея в района и детето ми е станало свидетел на инцидента. Става въпрос за затворена улица до училище, където коли влизат само за да паркират. Децата няма как да не минават по нея, за да стигнат до закуските и занималнята си отсреща. Не е въпрос за пускане на дете само - те са всички сами там, това е училищна зона.

1

Анонимен

преди 6 години

И какво прави това 8 годишно дете само на пътя да не е шведче? Не вярвам някой друг да си пусне детето само в този голям трафик! А шофьора ако се намери 20 години на топло! Вместо да спре и да откара детето в болница за по лесно избягал! Сигурно е бил дрогиран пиян и без книжка!

fallback