Снимка: Булфоот, архив
fallback

Крадци жънат чужди ниви с царевица в Добричко, съобщиха от МВР.

Вчера е получено съобщение за кражба от земеделска нива в землището на село Сенокос. Неизвестен ожънал със зърнокомбайн 22 декара масив с царевица. Причинената щета на стопаните е за около 4000 лева.

Полицията съобщи за посегателство в последните дни и в землището на балчишкото село Дропла, където крадец прибра със специализирана техника реколтата от 24.5 декара царевично поле. Щетата възлиза на 5700 лева.

В полицията са подадени сигнали от земеделски производители и за открадната царевица от пет декара в масив край село Свобода, община Добричка, и от 2.5 декара от поле край генералтошевското село Пленемир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

айваза

преди 6 години

вече доста години, над 20 един съдия от морски град е на втора заплата при богатаголяма частна фирма, работи с голямо желание за частната голяма фирма, така съдия-та реши о дело в полза на фирмата, а трябваше да е обратно.*** е този съдия и заслужава .....

7

селски

преди 6 години

работа по добруджански-незаконна, наследници на конекрадците.Част от добруджанците и то немалка трудно приемат че има закони и ред, крадат нощем и казват:Купих от нощните магазини.

6

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм уважавал българските съдии които се кефят да пускат престъпници на свобода и българските страхливи овце, които за 28 години не са посмели да набият и един съдия, защото са само пършиви роби

fallback