Снимка: Архив, Булфото
fallback

Ученик от 12-и клас е бил пребит с метална тръба в двора на Професионалната гимназия по селско стопанство в Мъглиж, съобщава "24 часа".

От полицията в Казанлък са потвърдили днес за инцидента.

Нападателите са били петима - десетокласник от същото училище, както и още 4 момчета от ромски произход.

Момиче е причината за боя, а между двамата гимназисти тлеела стара вражда.

Около 14 часа в понеделник в двора на училището пред пансиона, в който живеели и битият, и побойникът, десетокласникът нападнал другия ученик с метална тръба.

Момчето паднало на земята, след удари по тила. След това се намесили и другите биячи, които продължили побоя с ръце и крака, разказват очевидци.

По-късно съдебен лекар в Стара Загора установил, че пострадалият Даниел Г., на 18 години, има контузна рана, оток и кръвонасядане по тилната окосмена област на главата, както и оток и кръвонасядане по лицето в ляво, отоци по гърба и контузия по корема.

От училището казаха, че са уведомили за произшествието Регионалния инспекторат по образованието, но посъветваха да не се прави от този случай сензация. Днес в гимназията в Мъглиж имаше на проверка експерти от детската педагогическа стая в Казанлък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Predator_71

преди 6 години

До АнонименЩото няма камери там, където е станал инцидента ама е във площа на училището.

11

Аз съм си аз

преди 6 години

И защо е нямало на цялата площ на Училището на всеки ъгъл камери, а само пред входа и във стаите. Щом е във училището трябва да се наблюдава цялата му площ каквото и да става из училищният двор.

10

Анонимен

преди 6 години

СВИКВАЙТЕ !!! Социалната политика на БСП и ДПС да се дават социални, маийчински и детски помощи на калпак дава резултат. След 20 години максимуми ромите ще са повече от нас

fallback