Архив: Булфото
fallback

30-годишен мъж е загинал след челен сблъсък между два автомобил на пътя Русе - Велико Търново, съобщиха от ОДМВР- Русе.

Инцидентът е станал около 21.00 часа в неделя. Шофьор на "Ауди" с великотърновски номер предприема изпреварване на колона от товарни автомобили в посока Велико Търново. При маневрата се удря челно в идваща насреща кола с русенска регистрация, управлявана от 30-годишен водач.

В резултат на удара на място е загинал шофьорът на русенския автомобил. Возещият се до него пътник на 29 години е прегледан от екип на спешна помощ в град Полски Тръмбеш, където не са констатирани сериозни травми.

Водачът на другия автомобил и 38-годишният му спътник също са прегледани, но не са с констатирани сериозни травми и са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До 13 и 14

преди 6 години

Пишете за камионите, но защо не напишете, че тези същите камиони нарушават закона, като карат един след друг, а КАТ нищо не прави, т.е. главният виновник е КАТ за тези колони. Вижте чл.22, ал.2 и чл.23, ал.2 от ЗДвП. КАТ някога да е санкционирал някой шофьор по тези текстове от закона? Затова стават такива колони - КАТ е първопричината.

16

@14

преди 6 години

Хич не е ясно, това, което ти смяташ за ясно.

15

До 14

преди 6 години

Лъжеш! Не са виновни водачите на автомобили, чието поведение е следствие на липсата на контрол от страна на КАТ. Няма държава по света, където водачите сами, без принудата на съответният КАТ на тази държава, да спазват правилата и обратното - в държавите, в които съответният КАТ не работи, както е в България, правилата не се спазват от всички, както от местните, така и от чужденците.

fallback