Снимка: архив, Булфото
fallback

Групата, отвлякла Адриан Златков, е същата похитила дъщерята на Брендо. Така смята журналистът Слави Ангелов.

"Мисля, че в момента се водят преговори за парите за живота на Адриан и тези преговори най-вероятно ще продължат няколко седмици", коментира той пред Нова тв.

Oще по темата

Адриан Златков изчезна преди повече от седмица. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или катастрофа, за да измъкнат момчето от неговия автомобил.

Ангелов смята, че бандата, отвлякла Адриан, е същата, която през 2001 година е отвлякла Стефко Колев и същата, която през 2013 година отвлече дъщерята на Евелин Банев- Брендо.

"За тази група се знаят много неща. Бандата реално се раздели на две. Те освен отвличанията, които извършиха по своя инициатива, извършиха и много убийства. Двама души от тази банда бяха убити през годините", отбеляза още журналистът и допълни, че полицията има много информация за тази група и е време да предприеме нещо ефективно срещу тях.

По думите му, групировката претърпява сериозно развитие, каквото липсва в прокуратурата и съдебната власт.

"Тези хора се учиха от грешките си. Сигурен съм, че са се поучили от грешките на "Наглите", заради които ги хванаха, отбеляза Ангелов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

САКЪН! Как така ще взимат мерки? Та Бойко ще им вдига заплатите? Има ли още наивници които да вярват,че има ДЪРЖАВА??? Освен бандити във властта,бандити в туризма,бандити в търговията,бандити в здравеопазването и т. н. друго има ли в тази така набедена "ДЪРЖАВА"???? А ако вдигнат заплатите на полицаите 3 пъти дали ще има ефект? Та самия министър председател саботира съдебната реформа. Как да станат нещата освен да го изгоним!!!!

28

asdf

преди 6 години

Позната е я. 30% ще им вземат на похитителите. Вие да не мислите, че такова престъпление би станало без участието на полицаи в цялата операция. МОля ви се. Щом има много пари замесени винаги има и полицаи замесени, че да не вземе да стане някой сакатлък да ги хванат. Има си и тарифа даже за повечето работи.

27

НИЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА...

преди 6 години

ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕМЕ ,ЧЕ В ТИЯ БАНДИ --АКТИВНИ УЧАСТНИЦИ СА БИВШИ ВЪЗПИТАНИЦИ НА ДС/бкп и МВР или ТЕХНИ ВЕРНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ!НИЕ СМЕ РАСЛИ У ШИШЕ---ДАЖЕ НЕ СЕ СЕЩАМЕ , ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ КАДРИ СА БИВШИ УЧАСТНИЦИ В СТАРИТЕ "БОРЧЕСКИ ГРУПИ" НА ПАРТИЯТА ОТ ПРЕХОДА!

fallback