Снимка: Агенция "Митници"
fallback

Контрабандни 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите служители на ГКПП "Капитан Андреево" съвместно със служители на Гранична полиция от пункта, съобщи Агенция "Митници".

Хапчетата за полова мощ са открити под задните седалки на лек автомобил с германска регистрация, който е пътувал транзит от Турция за Германия. Той е бил управляван от германски гражданин от турски произход, а негови спътници са били баща му и друг пътник.

При физическата проверка на автомобила и багажа на пасажерите под задните седалки на автомобила са намерени укрити опаковките с лекарствения препарат с надписи "VEGAXES", който по състав е вид сексстимулант.

Установено е, че таблетките са собственост на шофьора. Срещу него е съставен акт за нарушение на Закона за митниците. Задържан е автомобилът, с който е извършено нарушението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Гошу

преди 6 години

Абе само Виагра му е майката. Такива недоказани марки по-добре да не се купуват. Виагра 100 и после протриваш, 2-3 пъти вече ми плачат :)))))))

4

Ястреб Османлията

преди 6 години

У нашия род без химия не вдигаме самолетите

3

ТАСС

преди 6 години

Контрабандистите до един са били 47 годишни турски ергени с много загрубели и мазолести ръце.

fallback