Снимка: Булфото, архив
fallback

Сериозен екшън се разигра снощи в София. Заради леко пътно-транспортно произшествие в кв."Красна поляна" се стигна до масов бой между българи и роми.

След инцидента четирима души са приети в "Пирогов", като един от тях е с фрактура на носа, съобщи БНТ.

Първоначално два леки автомобила се блъскат, след като единият от тях спира на пешеходна пътека, а другият се удря в него.

След катастрофата участниците започват да се карат като към тях се присъединяват техни приятели, дошли за подкрепление.

Скандалите ескалират пред "Пирогов", където се събират над 40 човека. Сред тях и няколко мотористи.

Участниците в инцидента са извикани на разпит в Трето районно управление като оттам не дадоха повече информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Анонимен

преди 6 години

Ха напишете кой какво е направил де! Аз що си мисля, че гея с купената книжка е предизвикал катастрофата и после е викнал мААлата да го спасява?

89

КОН ТРА

преди 6 години

Как работи едно просто електромоторче? От едната страна има жика плюс от другата страбна жичка минус и като им подадеш напрежение и то почва да се върти.Точно това правят политиците с обществото. Трябва им напрежение за да им се върти моторчето. Българи-роми. Българи-турци. С шведите е следното. Жандармерията идва да ги пази ТЯХ от българите. Но преди избори няКОЙ им звъни и казва - гласувате за нас иначе другия път... може и жандармерията да закъснее - управлението със страх е най-лесно...%)

88

До Мерки /№86/

преди 6 години

Хубави неща предлагаш, само последното не си обмислил.Имат здрави, но в повечето случаи неработещи родители. Щом не се грижи добре за детето си и не го възпитава, детето - в социален дом, спиране всякакви помощи за родителите и принудително въдворяване на работа, като от изработеното ще им се дават малко пари, колкото да не гладуват; малка сума ще се привежда директно за вода и електричество в жилището им. Останалото - по сметката на дома, в който са настанени децата им.Това е постижимо!

fallback