Снимка: Булфото
fallback

Полицията в Разград установи случай на тормоз върху 3-годишно дете, прилаган от неговата баба, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера, в 12:27 часа, в РУ – Кубрат на тел. 112 е получен сигналът, че в село Брестовене 3–годишно дете е тормозено от баба си, като сигналът е подаден от съседи.

След извършена проверка е установено, че 54-годишна жена от селото, докато работела в градината, е завързала за бетонен стълб с кабел през кръста внучето си, защото й пречело на работата.

По случая е образувана проверка и са уведомени Отдел "Закрила на детето" при Дирекция "Социално подпомагане" – гр. Кубрат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До 11

преди 6 години

Пребий с пръчка малката лигла!

17

Анонимен

преди 6 години

Къде са били майката и бащата на малкото? Жената трябва да копе за да има какво да яде, не е тръгнала да краде, явно няма къде да го остави и го е вързало за да не се нарани. Толкова и стига акъла. По-добре ли би било да го пусне, че да се утрепе детето? Ами ако го беше вързала за врата и леко бутнала от някакво дърво по-добре ли щеше да бъде? Всеки според умствените си възможности.

16

Димитров

преди 6 години

Какво очаквате, бабите по село имат едноцифрено IQ, пак че не го е ударила с мотиката по главата. В САЩ я затвярят за 2 години ефективно за подобна изцепка

fallback