Снимка: архив, Булфото
fallback

Окръжният съд в Перник остави в ареста 20-годишната Симона Иванова. Тя е обвинена, че в съучастие с майка си е убила новороденото си дете.

Oще по темата

Съдът прецени, че има достатъчно доказателства, че веднага след раждането на момченцето двете са го изхвърлили от балкона на жилището си в квартал "Тева", съобщава bTV.

Новороденото беше открито от случайни минувачи. В момента съдът решава да остави ли в ареста и майката на Симона, която е и главно действащо лице в разтърсващия случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво има да се коментира, не ми го побира главата. Майката да не е жертва на изнасилване? Да не е от някой братовчед?? Не знам, не разбирам как може да метнеш живо родено бебе през терасата си. Майката може да са я треснали хормоните и да е мръднала, ама и бабата и тя. Цялото семейство ли са луди? На съда не разчитам, но ше дойде видов ден и за тях.

4

Анонимен

преди 6 години

Този път изродките не са .....

3

Още едни халтави

преди 6 години

Най-фрапиращото е, че бабата е санитарка в държавна болница. Тези двете са отявлено луди кокошки, но едната чрез работата си има достъп до хора в безпомощно състояние в болницата. Колко луди се разхождат в България ей така и защо не са по психиатриите? Постъпката е много ненормална

fallback