Снимка: Булфото, архив
fallback

Лекар и медицинска сестра от Спешното отделение на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" Сливен са били удряни и обиждани снощи по време на дежурство.

25-годишна жена е ударила шамар на сестрата.

Това е втори случай на нападение над медицински персонал в Спешното отделение в сливенската болница, в рамките на два дни.

Нападателите над лекарския екип в Спешното отделение са мъж и две жени.

Според тях не им е било оказано достатъчно внимание от медицинския екип.

Другият случай е от неделя, и е идентичен със снощния.

Всички участвали в инцидентите са задържани. На един е наложена глоба от 500 лева, а срещу останалите са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Мирослава

преди 6 години

Нека да ги бият и обиждат, това заслужават, след като не обръщат внимание на пациентите. Веднъж, на мен също се наложи да ходя вечерта до тази болница и съжалявам че отидох, пълен кошмар са тези доктори и мед. сестри! Супер арогантни и елементарни хора, не само, че не искаха да ми обърнат внимание, а и крещяха и ме обиждаха без причина, както и другите пациенти, бяха напълно обезумели. Аз разбирам, че работата им не е лека, но не може такова отношение към пациентите. Въобще не им е мястото там!

22

Пациента

преди 6 години

Никак не ги съжалявам тия бездарници от Бърза помощ Сливен, два пъти съм ходил до там и двата пъти се разочаровах от отношение и от нелечение на пациента.Това не е бърза помощ! Вероятно здравната система ги кара да са такива, но като не им харесва да не работят там! С такова отношение към пациентите не ги съжалявам! Каквото повикало такова се обадило...

21

Анонимен

преди 6 години

всички лекари са безвгрешни, всички пациенти са роми... Дано не ви се налага да сте пациенти.

fallback