Снимка: Булфото, архив
fallback

Само за няколко часа гръцките власти арестуваха трима българи на Промахон за нелегален внос на акцизни стоки. В личните автомобили на задържаните са намерени туби с бензин и по 20 литра алкохол.

Наложена им е глоба, като са конфискувани и автомобилите. Беше арестуван и грък, който пренася нелегално цигари, съобщи БНР.

От полицията съобщават, че проверките на границите се извършват денонощно и опитите да се внесе акцизна стока през нощта са безсмислени.

В същото време стачка анулира търга за втора каса за пътна такса по пътя Промахон – Солун.

Работещите в магистралната компания "Егнатия одос" с протестите си принудиха правителството да оттегли търга за каси при Стримонико – в близост до Серес, което щеше да оскъпи двойно преминаването.

Няма да се строят и още тол каси при Кавала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 6 години

До 26Ти изби рибата, бе пич.....до 22, над 22. Граничен контрол в Солун....шоу

27

scbg

преди 6 години

До АнонименИскаш да кажеш, че грък ще тръгне да прави контрабанда с 20 литра узо?

26

Анонимен

преди 6 години

Та да продължа и малко да просветя овчиците,които не знаят какво и колко може да се пренесе по закон в Гърция,а гърците много добре го знаят-цигари-800бр.пурети-400бр.,пури-200-бр нарязан тютюн-1 кг,алкохол над 22%-10л.,до22%-20л.,вина-90л.,бира-110л. НА ЧОВЕК ЗА ЛИЧНА КОНСУМАЦИЯ и това е по информация на граничен контрол-Солун!Имал 20 л.алкохол и хооп взели му колата!Ами овчицо,10 литра на теб и 10 на жена ти колко са или на друг с който пътуваш??А,гърците качат 4 души и си пренасят по горното!

fallback